Alla jordens baksmällor och min


(Så här glad kan jag se ut på jobbet ibland…när det slått över!)

Det regnar ute. Som självaste svinet. Jag är på jobbet. Mongo har utsatt mig för mina grövsta hatfilmer. Cocktail och Big med Tom Hanks. Det värker i mina trådar i hjärnan och just i eftermiddag har jag dödsångest. Typ att huvudet faktiskt skulle kunna rämna i två delar eller att hjärtat ska sluta slå för att det tycker att det är tråkigt att slå, slå, slå.
Min helg har varit en stor baksmälla sen jag var ute i fredags. Kellys och massa öl med skäggpolaren och en jävligt käck och lustig undertecknad bloggare. Folk skrattade åt mina skämt. Jag tyckte nog jag var briljant, men ibland är det svårt att veta vem som är den riktiga pajasen. Jag skippade i allafall stars en bars. Vännen gick in med en tjeja som jag tycker ganska illa om. Hon säger bara konstiga eller helt ointressanta saker. När man svarar henne så får man bara ett “öhö?”, till svar. Jag gick hem o drack folköl till sex på morgonen istället och lyssnade på musik. När jag vaknade dånade way out west in genom mitt fönster. Donnan som jag dejtat lite grann ringde o väckte mig. Jag lät risig tror jag så vi lade på. Jag vaknade till lite och ringde upp henne igen. Och lät mycket trevligare. Hon skulle också på way out…som alla andra jävlar… Jag ångrade mig att jag bestämt mig för att inte köpa biljett. Kändes idiotiskt att köpa biljett när det bara var ett absolut fåtal band jag verkligen ville se. Men som förra året kom jag på att jag verkligen tycker om att gå på festival. Och det var en aning sveda att sitta där i fönstret och röka och höra det dåna på, fem minuters promenadväg hemifrån…

Well, well ett alldagligt inlägg det här. Men jag är på jobbet. Bored like hell. Har nu börjat söka andra jobb, men det är det där med att skriva personliga brev. Hatar det, men kan inte vara kvar här. Det tager död på mig. Jag behöver en fast lön för jag är så urled på att ständigt vara pank och ändå jobba..

Well, well. Det har slutat regna…för stunden…och jag tror jag har klagat färdigt nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *