Den helt otroligt sexiga rösten

Inatt drömde jag att jag hade eller fick kontakt med nån donna via cyberväg. Sen pratade vi i telefon. Hon hade en helt otroligt sexig röst. Eftersom det var nån slags sexdröm snackade vi mycket sex och blev uppkåtade av det.
Sen stod jag där utanför hennes hus. Hennes farsa öppnade dörren. Han bjöd in mig i köket. Han ville slåss och dunkade mig i ryggen hela tiden och sa att det skulle bli skoj. Jag blev lite nervös och sa att vi kunde bryta arm. Det gjorde vi och han vann.
Han skickade ner mig i källaren och sa:”Hon bor där”. Jag gick ner för de smala trapporna. Källaren såg ut som Franz källare i Österrike (Dåren som höll sina barn fången). Bakom en dörr hördes duschen sirla. Jag tänkte att hon stod där i sin sexiga prakt och tvålade in kroppen med honungsdoftande lödder. Sen hörde jag hur nån stod och småsjöng för sig själv längre bort i korridoren. Jag följde rösten och öppnade dörren. Där stod hon i ett igenosat kök och kokade pasta och log. Jag nickade lite stelt och tittade på henne nerifrån och upp. Hon hade någon märklig outfit på sig. Allt var i jeanstyg. Hon hade pressat ner sina jättebröst i en jeans-bh och över hade hon en jeansjacka. Hon hade platt och fett hår med en skev lugg.
Hon var skelögd…och dvärg. Jag försökte dölja min smått milda chock (inget fel med skelögda dvärgar, bara inte min grej). Sen satt jag där. vid det runda köksbordet i Franz-källaren och tittade på när hon klafsade i sig spagettin. Jag tänkte på hur jag skulle ta mig därifrån. Och på hennes farsa som skulle vilja slåss på riktigt. Utan att det skulle bli skoj. Där stod han igen, i dörröppningen och ville bryta arm. De båda skrattade i något slags samförstånd som jag inte förstod. Sist hördes ett jävla brak. Det var personalen från fruktbutiken, som har sitt förråd precis utanför mitt sovrumsfönster. Klockan var nio på morgonen och det var dags att sälja lite färsk och rutten frukt igen. Jag var vaken igen och hade klarat mig från Franz källare och hans sexiga dotter utan armbrytning och skojigt slagsmål. Jag var räddad. Och lättad.

Ett svar på ”Den helt otroligt sexiga rösten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *