Influensa

Jag har varit sjuk sen i måndagsnatt. Haft feber sen i tisdags. I tisdags var jag dessutom magsjuk. Gick in på Ica fem minuter innan stängning och köpte panodil. Hon i kassan tittade konstigt på mig. Mitt ansikte var pappersvitt och håret hängde i feta testar. När jag gick ut genom dörrarna sa vakten till mig att krya på mig. När jag kom bakom hörnet, mitt emot där jag bor kräktes jag tre ljusröda spyor på gatan. Det var tomatsoppan jag kämpat i mig en timme tidigare. Det kom en tjej promenerande. Hon bytte till andra trottoaren.

Nu har jag mest en huvudvärk som ligger på konstant och har gjort sen igår. Ungefär som min tinnitus.
Min snok är tät som en ballong och jag kan inte sova…
Hoppas jag är frisk imorgon.
Jag kryar på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *