Magasinera mig!

Nu sitter jag i en tom lägenhet. Jag magasinerade alla mina grunkor igår i en trälåda på 9 kubikmeter.
“Här kan du bo”, sa min kompis.
“Jo, om vi möblererar fint”, sa jag.
Igår ringde en annan vän. Hon sa:
“Vad det ekar, sitter du i trapphuset?”
“Nej”, sa jag. “Jag sitter i ett tomt kök”

I vardagsrummet står sängen kvar. En alpsäng i furu. En natt när jag och donnan låg och sov så brakade hela sängen ihop. Ett litet knak hördes. Sekunden efter låg vi i en oorganiserad brädhög på golvet. Dagen efter gick jag och köpte megafeta spikar och spikade ihop eländet i våld. Nu kommer det aldrig gå att ta isär den. Tänkte göra kaffeved av den, men hon som ska flytta in här tycker sängen är väldigt fin. Hon får den i inflyttningspresent.

Nu ska jag och tjejen flytta ihop. Först på hennes 39 kvadrat. Senare i en tvåa i majorna, som hon har köpt. Klarar vi tiden på de 39 kvadraten, flyttar vi vidare. Klarar vi det inte, flyttar vi vidare fast på olika håll.

På diskbänken står det 20-30 ölflaskor. Jag har haft trevligt här ibland.

I diskhon har en svärm av flugor flyttat in.
Jag flyttar ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *