En blöt historia

Hade en perfekt start på denna dag. Det hela började redan kl fem i morse. Vaknade av att jag var pissenödig. För att inte väcka min madame med lampor i den kolsvarta boningen tog jag med mig mobilen som ledljus och promenerade genom hallen till dass. Har hört att majoriteten av män sitter ner och pissar. Eftersom hela jag är minioritet stod jag upp och pissade. Mobilen placerade jag på tvättstället. Av någon märklig anledning valde jag att plocka upp mobilen innan jag skulle spola. Med mobilen i hand närmade jag mig med en svepande rörelse toalettknappen. Jag spolade. Tappade greppet om mobilen…PLUMS! Duktig idiot. Där låg mobilen på botten av porslinskålen.Jag stod och tittade på den länge innan jag reagerade. Den lyser fint, tänkte jag. Är den vattentät? Sen följde ett antal expriment. Började med att bygga en ställning av ugnsgallret ovanför spisplattan och vred på värmen. Sög ut toavattnet från mobilens alla skrymslen med munnen. “Låt den bara ligga och torka till sig”, sa min smarta tjej när jag låg på alla fyra (naken) och värmde upp parketten med hårtorken så mobilen skulle kunna ligga varmt. Tillslut gick jag och lade mig helt jävla utshasad.
Märkligt nog fungerar telefonen helt perfekt nu. Jag skriver detta inlägg på den. Den enda skillnaden är att den skiner lika blankt som den gjorde när jag köpte den.
Det smakar ens inte piss i munnen. Längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *