Milton, sicken jävla dude.

Läste precis i Metro att den svenska porrgubben Milton ska öppna “gratishotell”. Man får gratisnätter. Det enda man behöver göra är att ha sex med sin partner. Eller ickepartner. Akten filmas och läggs sedan ut på nätet. Det man naturligtvis undrar är om det finns vissa kreterier som måste uppfyllas. Inom hur man ser ut alltså. Är det okej att vara 151cm och väga 200kg och att partnern har röda mässingsutslag över hela kroppen?

Hundratal hotell planeras öppna. Det är oklart om det kommer öppna någon gör-det-själv-bordell i moster foster svealand. Fram tills dess, förutsatt att man bokar tid, kan man få se mig diska i bara kalsonger. Tycker man det är tjosan kan man lägga lite mynt i skålen som står på köksbordet.
Förutsatt att det finns någon smutsig disk att diska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *