American history X

American history X. En sjukt bra film. Det är bara det att jag ibland inte förstår mig på min brukares hang up på vissa filmer. Det är väl okej att titta på Pretty woman eller Den galna professorn två dagar i veckan (eller inte). Men att se riktigt tunga filmer för ofta är värre. Samma tunga film om och om igen gör ju att dess just tyngd försvinner. Sen verkar det ju mentalt jobbigt. Har fått några personliga favoritfilmer sabbade på detta sätt. Bland annat Leaving Las Vegas och American beauty och ett flertal till.

En film som American history X skulle jag välja att se kanske tre gånger under min livstid. Den galna professorn skulle jag inte välja att se överhuvudtaget.

Dagens filmer på jobbet:
Asterix-bautastensmällen
Gifta på låtsas
American history X
Svärdet i stenen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *