quiz

Här sitter jag och dricker en öl i snigelfart. På ett ställe tråkigare än Reinfeldts boxershorts. Bartendrarna tittar på mig som jag är scum. They may be right…
Jag är fortfarande sjukskriven för diskbråcket. Jag har även en värkande smärta till vänster om hjärtat, som kommer och går. Det kan vara själen som försöker tränga sig in i hjärtat. Eller kanske förflytta sig ifrån mitt hjärta.

Ikväll ska jag och min tjej quiza. Med min polare Erik och hans tjej. Quiza är något jag tar mig för cirka två gånger om året. Har vissa svårigheter med bortsett från musiken att krogen förvandlas till ett hyshande bibliotek där besservissrarna får spel om man harklar sig.

Fuck, vad kallt det är ute. Näsan förfryser och kanske pulvriseras och vid ett senare tillfälle trillar bort. I stora schok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *