Das boot och mord ovanför kineserian

Sist jag var ute och käkade lunch gick jag till tai shanghai. En kineseria. Där lägger de också maten på hög. Hur som… De spelar kinakrogmusik där vilket inte är så konstigt eftersom det är en kineseria. Har på vissa kineserior hört kinesiska tappningar på storfilmsmusik. Tex titanic. Nu till saken. Är nästan helt säker på att jag hörde en kinesisk version denna gång av inget mindre obskyrt än das boot. Helt vridet. Kanske inte helt omöjligt att nästa gång få höra en joy division låt eller rentav reign in blood med slayer. Speed metal med smekande violintoner. Eller om det var smek på speed.

Hade dessutom varit mord i samma hus som kineserian dagen innan. Stammisarna hade verkligen något att prata om. En del kände den mördade snubben i fråga. Han var en bra snubbe sa de. Hon bakom disken hade en del information att delge. Det kändes lite som att sitta på en resturang ute i landsbygden. Alla känner alla. Men å andra sidan. Göteborg är ju landsbyggden emellan åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *