Sol, bowling och svett.

Tre dagar i rad med sol. Rätt oslagbart. Skönt att se den där gula brinnande gynnaren till klot igen. Druckit kaffe utomhus två gånger. När solen går ner är kylan där på riktigt, som en boxhandske på truten. Vi har fått en riktig vinter. Så låt oss nu få en riktig jävla vår följt av en riktig jävla sommar. Känner att jag måste svära för att fräcka till det lite när man pratar om något så alldagligt som väder.

Bowlade igår. Det är bra och bowla, för man blir ganska glad av det. Oavsett om klotet rullar i rännan eller blåser rent banan på varenda kägla. Det enda bedrövliga är skorna. De är anstötligt fula. Alla har likadana skor på sig som om man tillhör “De anstötliga skorna-sekten” och de stinker svett. Inte bara ens egna svett. Utan en hel hög med andras svett som slutar i en otäck uppblandad svettmix.

I morgon är det måndag. Det har hänt förr…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *