Lite snack om nostalgi

Har insett att jag är väldigt nostalgisk. Det har kommit med åren. Har alltid sett det som något negativt, men det är kanske bra att minnas. För när jag tittar bakåt minns jag nästan bara de bra sakerna. Är speciellt nostalgisk när det gäller tid och plats. Om jag går förbi ett lägenhetshus eller om jag rör mig i ett kvarter där jag bott tidigare kommer nostalgin trippande. Promenerade runt i ett område idag där jag bott innan. Vad trevligt det var då, fan vad kul man hade osv, tänker min hjärna då. Hjärnan sorterar gärna in det som en period av mitt liv. Antingen är det sant. Ungefär till hälften, eftersom min hjärna selektivt väljer att plocka bort de kassa minnerna. Eller så hade jag helt enkelt fantastiskt kul då och numera ett ganska boring liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *