Sol, kylskåpsdramatik och kokain.

Det är strålande sol ute. Jag sitter här. På jobbet. Konstigt, men molnen hopar sig så fort jag är ledig och försvinner när jag jobbar. Så har det varit de två sista veckorna. Det är väl något personligt. Mellan mig och solen. Eller molnen.

Vi fick hem nya vitvaror igår. De skulle ta med sig de gamla samtidigt som de levererade de nya. Den gamla spisen tog de med sig. Kylen och frysen satt fast som självaste svinet, så de lämnade den. Min tjej var så arg så hon började såga i skåpet som satt ovanför för att få loss kylen. Det var dramatik så Titanicincidenten bleknade. Jag föreslog att vi skulle behålla den gamla kylen och göra bokhylla av den. Det tyckte inte min tjej.

Jag har en nyckelring på min nyckelknippa som det står “Alla borde ha skägg” på. Dagens kalsongerna är blå och trädens alla fåglar är höga på kokain.

Over and out.

Published with Blogger-droid v1.6.8

2 svar på ”Sol, kylskåpsdramatik och kokain.”

  1. Handlar Ni på Trivas i Kungsbacka så tar vi ALLTID med returvarorna, oavsett dom sitter fast eller ej. Skyll Er själva att Ni inte utnyttjade kontakten Ni har där = )
    Bröööl

  2. sicket jobb ni hade haft framför er. Skruva bort skåp och grejor. Låter som riktig service, och inte den där pålimmade gäller ej-servicen som de där stora kedjorna står för. Blev att betala för en extra leverans. Sicka typerrrrrr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *