Gaist, ork, substans, lite anamma och en hel helstekt gris.

Känner att jag måste börja skriva lite grejor med substans här. Om minnen, vad jag tycker om och vad jag inte tycker om.
Om den där (tack och lov) enda gången jag var på älgjakt, vad jag anser om bögar eller nasister, när farsan sparkade sönder min hemmabyggda högtalare, vad jag tycker om…. osv.
Jag befinner mig i en lat period. Måste orka att gå in på det där snabbköpet och köpa ett tolvpack ork. Mina ögon tittar för tillfället med en resignerad blick på det mesta som händer runt omkring mig. Smutstvätten växer sig till en enorm hög alldelles av sig själv och jag sitter drägglar i filmjölken.

Återkommer när jag varit på konsum. När jag handlat ett kilo gaist, fyra liter jävlar anamma och en hel helstekt gris.

For now:
Sug och svälj.
trevlig helg.

Published with Blogger-droid v1.6.9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *