Allmänt snack om trötthet och en eldig busschaufför.

Jag är helt dödligt trött. Sitter här på jobbet och nickar till hela tiden. Det kliar under fötterna och ibland promenerar jag ut en runda i köket för att jag har svårt att sitta still. På fredag börjar min semester. Det känns som en evighet dit.
Vädret är ungefär lika roligt som en Norgehistoria.
Igår när jag skulle åka in till stan var det en bil som pressade sig förbi och framför bussen vid ett rödljus. Busschauffören hoppade ut ur bussen och slet upp bildörren. Mannen i bilen hoppade ur. Sen stod de där och vrålade och skuggboxades mot varann. Det hela slutade med att busschauffören vrålade “Fan för diiiig!!!” Föraren satte sig i bilen och körde iväg och våran buss fortsatte mot stan.

Nu ska jag fortsätta med att inte försöka somna på jobbet.
Det blir en tuff jävla uppgift.

Published with Blogger-droid v1.6.9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *