Fylleslag och en stalkerkatt.

Bakfull idag. Huvudet spränger som en byggarbetsplats. Jag ser demoner pissa på rosorna. Jag ser mig själv upphängd på en galge i garderoben.

Men… se roligt det var det. Blev bjuden på finöl av min bandpolare. Det blev väl en hel del vanlig sosseöl också. Först på tullen, sen på finkrogen stars n bars. Min tjej kom cyklande längs andra lång där vi satt och brutaliserade i oss våra bärs. Hon ställde sin rossmyckade cykel tvärs över trottoaren som en anarkist och gick in och köpte ett glas vin.
Vi försökte gå in en sväng på pustervik också. Det stod en snubbe på trappen, mittemot vakten som tog tag i oss och formligen kastade in oss. Han tyckte det hela var mycket skojigt. Vilken röra. Vilken grisfest det var där inne. Det var så smockat så man avled. Vi gav upp och skulle gå ut. Där stod den skojiga jäveln igen och kastade in oss. Inte en gång utan två gånger. Till slut stod vi på gatan.
På hemvägen blev jag och tjejen förföljda av en katt. En söt, liten utmärglad sak. Utmärglad på kärlek. Vi började springa. Då sprang den efter oss med ett skrikgråtande läte. Jag blev klen i mitt blödande, kattälskande hjärta och tyckte att vi skulle ta hem det sorgliga skrället. Det tyckte inte min tjej. Jag lyckades till slut lura bort katten på en kyrkogård.

Dags att ta två huvudvärkstabletter, svida om och springa vättern runt.

Published with Blogger-droid v1.7.2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *