Words about gulash, festival, warsza.

Har precis käkat en ungersk gulashgryta på Golden lee som ligger vid Chapmans torg. Kanske inte ser ut att vara så mycket för ögats fröjd, men kryddningen samlade sig i gommen och själen på det mest fantastiska vis. Detta kan vara min nya lunchresturang.

Var på where the action is igår. En hälsning går ut till alla prettofjantar som har bestämt sig för att coldplay är ett trist band eller för att det inte är coolt nog att gilla ett stort arenarockband eller för att det bara är rätt att säga så(bla med GP:s musikresensenter i åtanke). De var helt grymma och levererade precis den känslan som man hade hoppats på att känna. Värre var det med glasvegas (som för övrigt fick höga poäng i GP). Värre sömnpiller får man fan leta efter. Det verkar samtidigt inte handla om just den här spelningen då jag såg dem på way out west. Då var det exakt samma visa. Bright eyes var bra, men deras spelning på trädgårn för ett antal år sen slog allt. De övriga banden hade bedrövligt sound. Har nog aldrig varit på en festival med så mycket dåligt ljud.

På söndag åker jag och tjejen till warszawa. Ska bli helt oslagbart att lämna den här stan för att promenera andra gator och suga i sig miserabel östhistoria.
Jag har redan ränneskita gällande flygturen. Får bli två bärs, en whiskey och en dosa snus medan man blickar ut över himlens molntussar.

Published with Blogger-droid v1.7.2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *