Sköjeri, sköjera!

“Ett exempel på hur det kan se ut när man har sköj på krogen.”

Har haft en fantastisk sköjerihelg med Em. Förfest, krog, efterfest två av tre kvällar och nätter. Lönnmördaren och stars n bars. Luffande på soffa, tjosan, dans och mellan varven väldigt svaga nerver. Minsta lilla oljud och man befinner sig tre meter upp i luften. Hungern och skrik från magarna efter torsdagsnattens bravader ledde oss ut på stan, på jakt efter det perfekta afterwork-bufféstället. Hittade en italiensk sylta. “Ni kan sitta där i baren”, lät servitören meddela. Precis bredvid stod buffén uppställd. Jag såg genast framför mig hur människor skulle buffa oss i ryggen hela tiden för att roffa åt sig maten. “Nej” sa jag till Em. “Nej vi är nog lite för nervösa för det här”, sa Em till servitören. Han såg lättad ut när vi gick.
Annars är ju Stars n Bars ett fantastiskt ställe. Knappast för gemytet. Det existerar nämligen inte. Snarare med tanke på vilken brokig skara som samlas där. Helt rough och sjukt vilda western. En uppsamlingsplats för de som desperat vill hälla i sig sista bärsen. Träffade en snubbe där en gång som påstod att han skurit halsen av sin fru. När jag frågade varför svarade han bara att hon förtjänade det.

Nu är man nästan helt pank. Det går inte att skylla på någon än en själv. Men se roulit de var det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *