Protestmarsch

Kaffe, cigg och Duran Duran.

Ni som ägnar er åt att jogga klockan sex på morgonen, kan göra det. Ni är åtmindstonde ett med tiden.

Bärs, cigg, Eddie Meduza, Cornelis, The God Machine och fan och hans bröte.

Ni som ägnar er åt att äta vetekli och linsfröer morgon, lunch, middag. Niofilmen och en god natts sömn kl.23. Gör det. Ni kommer ha persikofärgad hud när ni anländer till ålderdomshemmet. Med en viss risk kommer jag inte komma dit…alls.

Skulle kunna tänka mig lite pogo på bordet. Kyssa en donna i nacken och på vänstra skinkan när hon lägger ner T-steken i pannan. Springa passgång förbi kyrkan och gifta mig klockan tre på natten. Sjunga eller knulla tiden ur led.

Det här är nämligen en protestmarch mot hur vår samtid ser ut. Vi uppmanas nämligen att ta hand om oss själva till den milda grad att vi glömmer bort att leva. Det är farligt att leva… man kan dö, var det någon som sa. Någon annan sa: Man gör sig inte äldre än vad man är…

Jo! Det är just i allmänhet vad man gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *