Återfunna dikter

På bättringsväg igen. Överlevde även denna gång. Smått fantastiskt. Florerar tre olika influensor i år. Bara två kvar att få.
Hittade vid en grundligare genomgång på datorn mina gamla dikter som jag skrev för ca tio år sedan. Har haft någon känsla av att de var förlorade för alltid. Vissa är skrivna under en period när jag var singel och gick på soc. Gick på soc i fyra år i sträck. Var singel lika länge. Många av dikterna behandlar just de här ämnerna. Sjuk sexuell frustration eftersom jag inte hade sex en enda gång under den perioden. Mycket knulla, bröst, rumpa, fitta, kuk. Många dåraktiga arbetsförmedlare och soctanter. Så här i efterhand undrar jag ibland hur man orkade sig genom de där perioderna. Ständig samhällsparasit, ständigt pank, ständigt sexuellt frustrerad, ständigt, ständigt, ständigt. Fast ändå med någon sorts macho inställning. Ett slags glorifierande över en hopplös situation. Minnerna dyker upp kristallklart när jag läser dikterna. Det finns en glöd där. En flammande eld som jag kan sakna idag.

Slänger upp nån dikt här en dag i det närmsta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *