Rep och galej

Ska repa om en stund. Det sägs att man aldrig ska köra rock n roll innan klockan tolv. Det känns logiskt på något vis. Ibland har gitarristen med sig kaffe i en termos. En gång hade han tom med med sig en vetekrans. Då var det fest. Jag brukar ofta ha med mig ett sexpack. Det är lagom gubbigt eftersom jag snart fyller 40. Idag skiter jag nog i sexpacket. En annan gång käkade vi kinamat innan repet. Jag tryckte i mig friterade räkor med sötsur sås. Till överdrift. Väl i replokalen dök det upp burpar i munnen när jag sjöng som smakade sötsur sås. Inget vidare.

Hade ett litet galej här i lyan i fredags. Maja och putte och en bag in box var gäster. I slutet satt Maja och vinglade med ett stängt öga. Putte och jag hade vissa svårigheter att komma överens vilken Carcass-skiva som var bäst.
Huvudvärken var helt enorm dagen efter. Duschade i en timme. Gick och köpte en kebabtallrik. Somnade och vaknade igen fem i sju på kvällen. Masade mig iväg till samma pizzeria en gång till och köpte en pizza. De log märkligt åt mig därinne. Med viss rätt. Tänkte ljuga och säga att den tidigare kebabtallriken var till min flickvän. Tänkte att de skulle se framför sig hur hon vägde tvåhundra kilo, så jag sa ingenting istället. Dessutom har jag ingen flickvän. Inte en enda faktiskt. Har däremot mina helt egna 35 kvadrat. Ibland när jag inser det så ler jag. Både på utsidan och insidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *