Morsan 2

Jobbar för första gången på en vecka idag. Känns som hundra år sen. En vecka sen morsan opererade sig. Efter att sen ha varit sövd i två dygn började hon långsamt vakna upp. Igår provgick hon för första gången och idag har hon fått sin första fasta föda. Efterrätten hade hon dissat hårt. Man lurar inte i den kvinnan vad för slags smörja som helst. För varje dag man hälsar på får man tillbaka lite till av sin gamle hederliga mor. Underbar känsla. Det är en stark dam vi pratar om. Gjord av stål känns hon övertygad att hon ska fixa sig tillbaka in i livet. Mycket känslor flyger fram och tillbaka och ibland är det svårt att ha kontroll. Har varit omöjligt att veta hur man ska reagera inför olika situationer eftersom allt är nytt. Det är en lång väg till att hon är helt rehabiliterad, men det känns fantastiskt efter att vi nu har vunnit tillbaka vår mor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *