Trötthet och kontrollanter.

Jag har sovit exakt noll timmar inatt. Det vill säga ingenting. För att spexa till det lite extra jobbar jag. Tröttheten är helt monstruös. Har alltid varit dålig på att somna på beställning. För att man måste somna, för att man måste gå upp. Det låser sig direkt.
På bussen i morse aktiverade jag mitt spårvagnskort som jag köpte igår. Har tjuvåkt i en dryg månad. Precis när jag hade gått och satt mig hörde jag bakom min axel: “Biljettkontroll!”. De jävlarna hade suttit gömda på sätena längst bak i bussen. Sån tur brukar inte jag befatta mig med.
Jag har åkt fast en och en annan gång. En av gångerna fick jag följa med ut från spårvagnen med kontrollanterna, kanske sex stycken, stod i en ring runt mig om jag skulle få för mig att smita. De körde sin trevlighetsteknik. Sa mitt förnamn i varenda mening. Okej Johan, då säger vi så johan, hejdå Johan. När de bröt upp sin säkerhetscirkel, bröt jag mig ur, knycklade ihop boten och slängde den i en papperskorg. De blängde på mig som jag var tokig. Jag var bara trött.
Precis som nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *