Den sällsynt sällsynte.

Var och lade om såret idag på Johannebergs vårdcentral. Utslaget som blev ett sår som blev ett hål som blivit ett snart helt igenväxt hål.
Jag ska få en remiss till en hudläkare som ska ta reda på varför jag får nya utslag hela tiden. Läkaren som ska skriva remisshelvetet ville se på utslaget först. Jag visade upp det för henne och några utslag till. Hon sa att hon hade sett liknande utslag på en annan patient. Sen sa hon att det kan vara en väldigt sällsynt hudsjukdom. Man bränner bort utslagen med laser och så får man gå på ständig antibiotikakur. Jag frågade om jag skulle se mig som en sällsynt person nu och att jag tyckte gott och väl att det räckte med att äga min sällsynta personlighet.
Sjuksystern som brukar lägga om mitt hål och som för övrigt är en väldigt trevlig kvinna gick bort till ett skåp för att låtsas hämta nåt. Sen stod hon där och fnissade en ganska lång stund innan hon stängde dörren igen.
Jag kan ju inte hjälpa att jag är en sällsynt rolig person. Så rolig att det ger sällsynta utslag på huden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *