Kalops osv

Har käkat lunch ute med morsan idag. Biffgryta som påminde mer om trött skolkalops. På herrarnas dass stank det urin som på en bortglömd hollywoodbar.

Spelade in sång till en låt i helgen. Det tog fem timmar. Sen gick jag ut och drack öl. Mentalt och fysiskt utmattad efter sånginspelningen. Bitvis glad och käck. mina vänner undrade om det var något fel på mig eftersom jag verkade så trevlig och kanske till och med positiv. Gick hem med huvudvärk och en pizza i handen. Vaknade nästa dag av att huvudvärken hade letat sig ner i näsvingarna.

Köpte kreativa julklappar till brorsdöttrarna för en stund sen. Fick känna på julhandelns vansinne. Blev deprimerad. Folk är ju för fan sinnessjuka. Slog in klappjävlarna med en tant som tryckte sig emot mig och flåsade i mitt öra. Hon bytte sida och flåsade i mitt andra öra. Tillslut vände jag mig om och frågade om hon ville något. Hon såg galen ut. Hon sa att hon väntade på att expediten skulle komma med mer papper. Ja, men varför i helsicke stod hon och buffade på mig för?

Ska mixa sången som jag lade i helgen. Hemma hos basisten. Han bor i en lägenhet i en gammal villa. Väldigt idylliskt. Har ingen aning varför jag berättar det. I hans frys brukar det ligga minst ett tjog fryspizzor. Misstänker att han nästan har lika kass mathållning som mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *