Gott nytt år kära vännerrrr!

Har ätit frukost och duschat för sista gången det här året.
Har även satt på mig en brun stickad slips med gröna glittertrådar i. Grön skjorta till. Ser ut lite som Hitler Jugends färger. Lät ju hemskt…
Firar nyår med syrran, hennes grabb och morsan.
Har ingen som helst aning vad någon av mina vänner gör denna årets sista afton. Har inte brytt mig om att ta reda på det heller. Ingen verkar bryta ihop för det.
Tror aldrig jag känt mig så här singel, sen jag blev just singel. Hade kunnat tänka mig att vara i Paris, som i den där dikten jag skrev för femton år sen. Knullandes med en donna under sänghimmel medan raketerna som skjuter rakt upp på den svarta himmeln. Samtidigt som säden sprutar rakt in i… Medan gammalt år paserar och byts ut till nytt.
Det får nog dessvärre vänta.

Gott nytt år kära vännerrr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *