Att bada badkar.

Badade badkar för en stund sen. I 45 minuter. Drack en öl under tiden. Kom upp kokt som en kräfta. Jag och ett ex badade badkar för jämnan. Flera gånger i veckan. I nyktert och berusat tillstånd. På vinter och sommartid. På natt och dag. En gång vid juletid drack vi glögg i badet. Jag fick värmeslag och yrade som den mycket intelligenta varelse jag är. En annan gång hamnade vi i gräl och jag fick hela badkaret för mig själv. Då och då när andan föll på knullade vi i badkaret. Vattnet skvalpade över kanterna och det var blött ända ut i hallen. Vi visade grannarna vilket hälsosamt sexliv vi hade. Troligtvis till deras förtret.
Det tog nästan ett år innan jag badade badkar i lyan där jag nu bor. Är egentligen inte så mycket för det. Det är skönt, visst. Samtidigt är det ett ju ett jävla jobb. Jag menar man ska tappa upp vatten. Sen tar det en kvart innan man har fått ner kroppen i det ångande vattnet. Efter tio minuter kokar man. Man har badkarspanik. Sen när vattnet tappas ut så fryser man. Sen ska man duscha, eftersom man känner sig mer filthy efter att man legat i det där sunkvattnet än man gjorde innan man klev i.
Visste inte att jag hade så här mycket att säga om att bada badkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *