Köttbullekällaren och rep.

Sitter på köttbullekällaren och tar en bärs. Klientelet är dominerat av gamla gubbs och gumms. Det här stället har funnits sen jag flyttade hit och har stått intakt medan mycket av stan blivit förändrad. Känns som en trygg oas.
Vi ska repa om en stund. Jag hoppas på ett glädjerus. Borde egentligen dyka upp i replokalen en timme försenad och redlös och skälla ut alla och tala om för dem att de kan dra åt helvete och är dåliga musiker. Bara några problem med följande scenario: jag dricker mig inte full för tilfället, jag är hyfsat punktlig och mina medmusiker är väldigt vassa på sina instrument. Dessutom väldigt trevliga pojkar. På det hela taget verkar iden ganska dålig, så jag skiter nog i det.
Dessutom är jag en ganska ödmjuk man numera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *