Kneg, film och serier

Knegar. Tiden står nästan helt still. Min brukare väljer nån kass film. Sen somnar han. Nu tittar han (inte) på Jerry Mcguire. Youv’e got mail (eller Schlaflos in Seattle som den heter på tyska, låter mycket bättre)är också bra att sova till tydligen. Helt otroligt sleazy filmer. Plockar fram spyhinken, bara ifall att…
Har precis kollat färdigt alla fem säsonger av Californication. 60 avsnitt. Underbart Bukowski-inspirerad serie med smått genialisk dialog.
Problemet om man tittar på för många avsnitt på raken innan man går och lägger sig för att sova är att serien följer med i sömnen.
Tittade på en dansk serie för några månader sen. Sjukt många avsnitt på raken. På nätterna drömde jag att jag bodde i Köpenhamn och på dagarna gick jag runt och snackade danska.

Kanske någon som har tips om någon bra dramaserie?

4 svar på ”Kneg, film och serier”

  1. & Breaking Bad så klart!!! Var tvungen att gå in och skriva igen när den blev glömd. För så bra är den faktiskt. /AC & VOXO

  2. Sons of anarchy, men det känns lite dubbelt att rekommendera den, efter några säsonger känns det som om man själv borde joina ett brutalt mc-gäng och langa vapen åt höger och vänster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *