Blott ett litet aber.

Sitter på köttbullekällaren igen. Diggar det här haket verkligen. Lugnt, soft och reko. Gubbar och tanter. Alla är äldre än Johani Ernerotski. Betryggande.
Det är blott ett litet aber:
Det är ju ingen källare. Tänker att det har legat någon annanstans innan. Kanske rentav i en källare.
Det andra är att det inte står några köttbullar bordet. Inte mitt bord åtmindstonde.

Var bokrean idag. Köpte en bok som fick mig att le. Skrattade en gång till och med. Kan man köpa sånt på konsum? flabb i låda alltså? Gick in på Ålhens köpte en bok till. En handbok i hur man fotograferar getter och höns precis innan stormen Gudrun drar förbi. Den fanns tydligen bara i ett ex. Jag har det enda. Yeahhh! Gick in på apoteket och köpte 100 tabletter. Mot böldsjukan. Min böldsjuka alltså. Man ska inte ta mer än två om dagen. Det står på förpackningen. Fler tabletter ger inte fler bölder. Så det är ingen mening att försöka.
Går alltså runt med en shoppingkasse. Händer nästan bara en gång om året. Dagen innan julafton. Då brukar jag svettas också. Få bölder. Svära. Förbanna jordklotet och evolutionen att det hela inte nöjde sig med att bara slänga ut ett par efterblivna djur. Nöja sig. Sen kom människan som betedde sig som ett sämre djur. Sen kom jag. Och mina shoppingkassar… Tillslut trasslade alla in sig i varandra, slog varandra blodiga. Shoppade sig till blodsjuka och arselcancer. Då tog jag mina shoppingkassar. Promenerade iväg till krogen och tog en eller fler öl. Kommer inte ihåg.
Ledsen, spann iväg. Ljög, jag är inte ledsen. Men! Jag har en påse full med shopping idag (Kanske ligger en spya i påsen också innan jag kommer hem). Det brukar ju bara hända vid jul. Därför denna… Ja ni fattar!
Dessutom har jag 23 par kalsonger i kalsonglådan, 18 par strumpor i tröjlådan. 345 böcker i bokhyllan varav 93 böcker jag aldrig läst.

I övrigt har jag både digestive och mariekex i skafferiet, alliansen har vunnit två mandatperioder och folk kanske är dumma i hövvet.
Det är blott ett litet aber,
NÄSTAN HELT SÄKERT LIGGER IDIOT troligtvis närmare sanningen.
Av det kan man få spader!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *