Revbenet igen.

Käkat tunga värktabletter hela veckan. Det jobbigaste med värktabletterna är att man blir hård i magen av dom. Det jobbigaste med att bli hård i magen är att det blir krystat att skita. Krystandet gör att det smärtar i musklerna där revbenet gått av. Jag har nu lärt mig EXAKT vilka muskler man använder när man sitter på toalettstolen. Ibland är det både fantastiskt och smärtsamt att lära sig nya saker…
Idag valde jag mellan smärtstillande och en bärs. Kort efter att tanken slog in skötte sig valet helt själv. Det blev en bärs. Eller snarare tre vid det här laget. Men mamma du kan vara lugn. Din fyrtioåriga son ska gå hem alldeles strax. Så han inte dövar värken med alkohol, blir sköjfrisk och trillar baklänges och bryter ett revben till..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *