PANG!

Gick hem till morsan efter att funderat på att stoppa in snoppen i gloryhålet på den där krogen. Hon bor nämligen i närheten. Ingen annan orsak.
Sen gick jag och syrran och hennes grabb och tog en bärs på pizzeria Vickis. Sexigt namn. Stället är halvsexigt. En jättefet pizzabagare som pustar. Hans kompanjon sitter i en liten håla och glor trött ut på människorna som besöker restaurangen. I baren sitter några riktigt trötta och slashasiga alkisar. Men, en halvliter Zlato kostar 35 spänn och en pizza 65. Både ölen och pizzorna är bra.
Det jag försöker komma till är att jag tog med mig en rykande pizza därifrån och gick och väntade på bussen. Det finns troligtvis inget så provocerande som att kliva på bussen med en rykande pizza som sprider ett moln av hungerdoft i bussen. Mycket värre än när en allmänt illaluktande eller unken eller alkoliserad själ som inte duschat på två veckor kliver på. Där sitter folk och planerar vad de ska äta när de kommer hem efter en lång dag på jobbet eller efter kvällsträningen. Ska jag koka ett paket nudlar eller käka en påse linsfröer. PANG!!! IN KOMMER GÖSTA med en pizza som luktar möla ner sig och dessutom ser jävligt nöjd ut och dessutom är det… Smaklökarna ställer sig på vid gavel och bussen skenar ut i diket.

Nu ska jag värma min pizza, sen ska jag möla den.

Har för övrigt inte haft ett sexpack 3,5:or i kylen på en månad. Faktiskt ens inte en enda öl. Känns både som en bra och dålig idé på samma gång.
Imorn ska jag duscha. Tror jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *