Restuarangbesök och mössor och grannen

Ska käka på restuarant om en stund. Med morsan och syrran och hennes grabb Kermit. På Ottomania. En turkisk sylta. Funderar starkt på att ta det dyraste på menyn eftersom det inte är jag som betalar.

Klippte sång igår. Till en låt som jag lade sång på i förra veckan. Eller snarare valde ut de bästa tagningarna. Hemma hos erik. Han äger fler toppluvor än jag äger kalsonger. Tog några öl med emma efteråt. Vi pratade om snålhet. Kan vara en av de värsta egenskaper som finns. Lyckligtvis känner jag nästan inga såna personer. Som är snåla alltså.
Har även ringt på hos min granne idag. Två gånger. Tyvärr var det bara en hund på andra sidan dörren som gnällde och krafsade. Bottennapp. Tanken var att vi skulle ta en öl i helgen. Helgen är ju förvisso inte slut. Funderar på att ropa in genom brevinkastet nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *