Några ord om semester och en film.

Har försökt komma på något intressant att skriva större delen av dagen. Kan tycka att det känns lite tomt att vara singel när jag har semester. Att inte dela den med någon löve. Det är väl lyxproblem antar jag. Jag kan ju alltid drömma om kvinnor på nätterna och onanera efter frukosten. Sen kan jag ta långa promenader själv. Ingen klagar på min söliga eller för snabba gångtakt. Jag kan damma mitt hem hur ofta eller sällan jag vill utan att någon nyser av dammallergi. Jag kan tänka hur urbota dumma tankar som jag vill utan att behöva få frågan vad jag tänker på och inte veta vad jag ska svara, för så dumt tänker väl inte en normalt funtad människa.

Äh, jag skiter i det. Jag älskar världen!

Såg en film igår. Till döden skiljer oss åt hette den. Den handlade om något så originellt som en man som blev utsatt för fysisk misshandel av sin kvinna. I början av filmen kom han till jobbet med ett blått öga. Tillslut dök han upp med nackkrage och armen i bandage och knäckt näsa. Han tog ut sina aggresionerna på matgästerna på båten där han jobbade.

Tillslut fick han sparken. Det fanns en hyfsat djup analys till varför kvinnan slog mannen som gjorde att hennes handlingar blev lite ursäktade, förutom att hon blev aggresiv när hon drack. Känns lite som de kunde hoppat över den analysen. Det gör man väl alltid i filmer där en man misshandlar sin kvinna?

De pratade danska i filmen. Det var för att filmen var dansk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *