Inför morgondagens fönsterputsning.

Näj, men här kan jag ju inte och sitta och sudda hela natten som en gammal avlagd Svante Grundberg. Jag ska ju upp tidigt imorn och putsa fönster. Köksfönster alltså för att vara exakt.
Då måste man ju vara ALERT och på HUGGET, så man inte trillar ut genom fönstret innan man hunnit att putsa klart fönstret. Det vore ju förargligt.
Glömt att berätta att hela den här putsaridén började igår när jag var uttråkad, lite besegrad och sårbar. Jag gick in på Willys tomhänt. Gick ut därifrån med tre stora chokladkakor, fönsterputsmedel och en fönsterskrapa. Tänkte även fråga kassörskan om de hade 100% luddfria fönsterputsdukar, men jag kände manin bita mig i nacken och bromsade mig när hon tittade tillbaka på mig med ledsna, ömkande ögon.
Näj men här kan jag ju inte sitta och prata smörj!
Guten nacht, hälsas från fönsterputsarbloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *