Laid back-söndag.

Vaknade tio över tolv idag. Somnade om sittande i sängen igen. Vaknade  kl.13.03 igen. Tog bussen kvart över tre till linne och promenerade till slottskogens pizzeria. Klockan 15.40 stod kebabpizzan på bordet. Tio över fyra låg den i min mage. Jag drack kaffe efter maten. Såg några bekanta på håll med sin lilla kid. Satt och tittade på en farsa med sin dotter. De pratade som kompisar med varann. Dottern som kanske var fem hade mycket frågor gällande allt möjligt i ungefär hela världen.  Klockan kvart i fem tog jag en promenad nerför Linnegatan. Nu sitter jag på cigarren på järntorget. Jag dricker en cola. Trots att jag har massa cola hemma i min kyl. Nu är colan snart slut. Ska nog gå hem snart. Putsa fönster. Det har jag nämligen inte gjort, så som jag hade planerat. Eftersom jag satt uppe och nattsuddade för länge.

Ingen ordning. Ingen reda.

Fy skäms Johan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *