Färdigsnackat om fönsterputsning. Så!

Sitter och dricker en bärs på balkongen. Är nu thru med fönsterputsning. I och med att jag skrivit så många gånger om detta tema kan man lätt få för sig att jag äger 25 fönster. Det gör jag inte. Jag bor ju i en etta. Däremot är det faktiskt sammanlagt 16 fönsterglas på sammanlagt 4 fönster att putsa. Jag har helt enkelt delat upp arbetet i omgångar. Tänkt att jag har semester. Då kan man inte jobba ihjäl sig. Dessutom har jag rensat och fejjat och tvättat och dammat och putsat av fönsterbrädor och allt som står på dem. Det tar en jävla tid kan jag meddela! Mellan varven har jag så klart pustat och stånkat. Vilat och runkat. Svurit åt måsarna. Tagit en cigg och beskådat mitt rena hem. Nu skulle man kunna bjuda in självaste kungfan här. Han kommer dock inte innanför den här tröskeln, så jag får väl nöja mig med att bjuda in en dammallergiker som kan slicka på mina fönsterbrädor. Stå och sniffa och andas in atmosfären i min otäckt rena lya. Doften har gått från gammel gobbe till ajaxschlyna.

Ska nog knäcka en öl till. Det står en ledsam och ensam rackare kvar i kylskåpet. Jag är en hyvens man och ibland måste man ju bjuda lite på sig själv. Sen får det nog bli en dusch och sen vet i fan… Livet är fyllt med förtret och möjligheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *