Kebabpizza

Sitter på min lokala pizzeria. Snubben bredvid mig har beställt in en kebabpizza special. Ovanpå ligger en hög med pommes. Det ser ut som tårta.

Själv har jag nöjt mig med vanlig bonnig kebabpizza.

Min mage kommer inte se ut som den gör nu. Den kommer vara större. Som en kanonkula.

Det finns en rolig intervju med Jim Morrison. Han får frågan hur det kommer sig att han har blivit fet. Han svarar med att beskriva den enorma känslan med att ha en stor kagge. ” I can eat plate after plate with meat and mashed potatos. Im plowing down the street like a tank. Im solid man! Han berättar hur tunn han var när han gick i skolan. “It was horrible man! Han avslutar det hela med:

“Fat is beautyful”

Sen frågar han intervjuaren var de ska gå och äta när intervjun är färdig. Intervjuaten svarar att han inte är så hungrig var på han genast får uppmaningen att han borde äta mer.

Fan va gris-schwein-äckelmätt jag blev. Man kanske skulle ta och gå och dricka kaffe nånstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *