Gap och skrik och Ullared.

Utanför jobbet idag var det ett gäng kids som bara stod och skrek rakt ut.
På spårvagnen hem var det några ungar skrek helt okontrollerat. Föräldrarna verkade vara tyska och de brydde sig inte alls.
Precis just nu står några snubbar nedanför min balkong och gapar på varandra. “Din mamma då!” vrålar de gång på gång till varandra.

Det är helt enkelt ett jävla gapande och skrikande i den här stan. På gator och torg. Spårvagnshållplatser och i köpcentrum. Allt detta jävla gapande. Hur får det plats?

Såg att det går en buss från Angered Centrum till Ullared om mornarna. Skulle kanske hoppa på den istället för att ta bussen till jobbet. När de ringer från jobbet kan jag säga att jag råkade hoppa på fel buss för att jag var så morgontrött. “Nu är jag i Ullared” skulle jag säga, som om det var helt i sin ordning. Beblanda mig med massa fånar och tokstollar. Köpa en körv och få hemlängtan efter en kvart och åka hem igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *