Videoblogginlägg #1.

Johans Yxa och Gloria #1 — juli 2013 from Deckarn on Vimeo.

Berättade för ett tag sen att det kommer hända lite nytt sköjeri här på bloggen. Well, det är dags.
Jag har bestämt mig för att bredda och utveckla bloggen med lite videoinlägg då och då. Jag bjuder på lite sköjeri eller grubbleri eller både och framför kameran. Proffsigt filmade och klippta av min kompis Johnny. Videoinläggen kommer tidsmässigt hamna här ganska sporadiskt. Ungefär någon gång i månaden eller då vi hinner ses och filma. Jag kommer med andra ord inte sitta och slafsa ihop något snack i min allena kammare framför linsen bara för att det ska ske så ofta som möjligt och i ett jämt flöde. Just såna videobloggar finns det i drivor. Vi kommer köra på kvalitet istället för kvantitet.Ibland med manusidé, ibland helt fritt.
I det här är första videoinlägget befinner jag mig i lantlig idyll. Bara en sådan sak kan ju få den här sköjaren att tappa fotfästet lite grann…

I övrigt flyter bloggen på som vanligt. Säg mer än gärna vad ni tycker i kommentarsfältet eller gilla om ni finner det hela sköj! Då blir jag glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *