Välkommen till min vardag.

Känns förbaskat bra det här, att ha en ny blogg alltså. Ny blogg samma sköjerier och dumheter.
Har druckit kaffe på balkongen idag. Måste alltid springa på dass efter halva köppen. Slår aldrig fel. Välkommen till min vardag. Sen har jag aldrig varit med om en oblåsigare sommar i Göteborg. Heller inte en sommar som har gått så fort. Snart sitter man där med björnfettan på hodet och huttrar.

Kan tänka mig att ta en bärs senare i eftermiddag. Det är dock en dålig idé med tanke på att jag har 300 riksdaler kvar till nästa Torsdag. Ständigt denna fattigdom. Alltid lika spännande att undra hur man ska klara sig till nästa lön. En utmaning kan man säga.
Välkommen till min vardag.

Har ni fortfarande inte sett det första videoinlägget kan ni se det här:
videoinlägg #1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *