Rosita.

Såg en rödmosig och leende Claes Malmberg i solglasögon trippa förbi när jag satt på jungans för en stund sen. Det kommer troligtvis vara helgens mest spännande händelse. Är fortfarande lite svag i nerverna efter min och Johnnys oplanerade sköjarkväll.
Ska ju som sagt jobba helg, och det har ju aldrig varit en särskilt bra uppfinning. Fredagen är värst. Speciellt att sluta kvart över tio på kvällen och åka spårvagn med massa gapiga och berusade ungdomar. Kan göra vilken stackare som helst nervös.
Gobben bredvid mig på bänken får upp en 75:a Rosita ur väskan. Han öppnar korken våldsamt och sätter flaskan mot munnen. Han klunkar i sig en tredjedel av innehållet innan han sänker flaskan igen. Det är ju fredag för all del. Sen kommer min spårvagn. Jag är nu på väg till jobbet.
Trevlig helg, eller nåt.

2 svar på ”Rosita.”

  1. Den rödmosige gobben (Claes alltså) brukade handla dubbla cheesburgare av mig på Burger King på avenyen för ganska många år sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *