Söndag, Vecka 41.

Söndag (om jag inte har misstagit mig). Pizza på Kellys efter tre avsnitt av “Orange is the new black” och en fotopromenad på chalmersområdet.
Inatt drömde jag att jag raderade minneskortet till kameran utan att ha sparat bilderna och att toadörren slets upp av en snygg tjej när jag satt och sket. Det var en mardröm, och när jag vaknat tänkte jag att det var min vanliga otur som hade spelats upp, sen somnade jag om.
Undrar lite hur den här söndagen hade sett ut om jag hade haft en tjej.
Vi kanske hade tittat på samma avsnitt som jag gjorde idag. Tagit en promenad och ätit pizza på Kellys. Hennes pizza kanske hade varit vegetarisk… eller inte. Jag hade tagit en Caruso med färsk vitlök likt förbannat, som jag gjorde nu. Förhoppningsvis hade vi knullat mellan varje avsnitt av serien. Före och efter pizzan och under promenad hade vi hållit sönder hand. Under varje avsnitt hade vi legat sked och kramats, om vi nu inte hade bråkat eller varit sura på varandra…
Nåväl, me, myself and I råkade äta upp hela pizzan alldeles nyss. Resten av ölen verkar också slinka ner utan problem.
Kanske är jag av bottenlös art. Dags att gå hem. Kanske en snygg tjej sliter upp dörren om jag sätter mig på dass och väntar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *