The Dudes

Har skrivit text idag. Eller jobbat på text till en ny låt med bandet.
Jag har även jagat runt på stan efter ett fodral till min nya IPad. Nu, efteråt sitter jag och tar en bärs på 9:ans. Jag frågade om de hade wifi här, lite som jag var en finnig student. Nu sitter jag alltså här och skriver detta inlägg på min IPad. Fort som fan går det. Kan dock inte hjälpas att jag känner mig lite fånig. Kom att tänka på att jag nästan aldrig har sätt någon sitta med en surfplatta på krogen. Har genast fått huvudbry över om jag verkligen behöver en surfplatta eller ej. Tre enheter uppkopplade mot wörldwajdwäb känns kanske lite överdrivet. Snart är väl arslet uppkopplat här också.
Det sitter nån dude här och berättar för en annan dude om gitarrer. Varför man stämmer gitarren med flaschonetter(?) eller ej. Att halsen på hans gitarr är tillverkad av ett mycket speciellt träslag eller kanske att han själv har massa konstiga utslag på halsen. Har inte hört den andra duden säga något än. Känns lite som den ena duden tar lite död på den andra duden. Vissa dudes gillar att ta dö på andra dudes. Långsamt och säkert, med deras snack.
Nu har jag varit singel nästan exakt i två år. Vet inte hur många gånger jag har masturberat under denna tid. Eller hur många pizzor jag ätit, hur många meter jag promenerat eller hur många öl jag har druckit. Vet iallafall att jag har sovit drygt sjuhundra nätter allena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *