Blåsten.

Den här staden och denna jävla blåst. Du är blåst. Här faller inte höstlöven från träden. Här blåser de av. Det är så här det är. Jag har nu bott i den här stan i 15 år. Jag har aldrig vant mig vid denna jävla blåst. Den är lika arg som jag var för 15 år sedan. Hade jag skrivit detta inlägg för en kvart sen ståendes, väntandes på bussen på avenyn som är Göteborgs blåsigaste gata, hade det bara stått otrevliga ord som knulla och hora. Nu när jag kommit in i värmen är tonen lite uppmjukad och jag är lite av en pösig mysfarbror. Föck!
Har dock ett otroligt hat/kärlek-förhållande till denna stad. När människor säger att Göteborg är vackert, har de stannat här för länge. Den här stan är generellt ful, med vissa inslag av vackert. Eller så är det jag som stannat här för länge…
Har tagit några öl med min syster ikväll. Fina och fula ämnen har avhandlats. Fantastiskt trevlig och bra stund.
Sen som ni ser, har jag storhandlat,så här dagen innan löning.

20131024-232212.jpg
Jävla horblåst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *