Trettio års-fester.

Ska på trettio års-sköjeri. Minns inte när jag var hemma på fest hos någon. Om jag räknar bort fredagsmiddag hos morsan. Kanske har jag glömt bort hur man beter sig. Tar av mig byxorna istället för jackan. Sätter mig och röker på toaletten.

Under presentöppningen när jag fyllde trettio sa jag på skoj att jag var vuxen nu. Då fyllde morsan i med att hon tyckte det var dags att jag visade det då. Jag suckade bara lite och log lite småtrött.
Senare på kvisten när partajet nått klimax dajvade broshan i soffan. En snubbe blev utelåst och kom inte in igen. Själv kräktes jag i zinken och sänkte min hemtelefon där i.
Tycker ändock en viss grad av mognad uppnåddes den kväll.
Eller kanske inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *