Julbord

Har precis varit på julbord med jobbet på Gothia towers. Blev smällfetsmätt. Nu är inte bara hodet smällfett längre. Backade om på sillen två gånger. Sen orkade jag inte se mer mat. Otroligt opreffesionellt kanske. Ruvade mig själv på konfekten lite, eftersom jag ens inte tittade bort åt borden med varmt och småvarmt. Tanken är väl att svina och grisa, alltså rent matmässigt när man är på julbord?
En sak som hör till är att jag faktiskt tänkte på det där scenariot att grisar kokas levande. Sicket svineri. Gillar ju inte ens julskinka speciellt ändå och nu var absolut inte valet att stå över svårt. Nobelt va, eller hur?
Fick dock tre halvliters bärs till maten. En öl ingick, men eftersom ingen annan drack alkohol så fick jag deras “ölandelar” också. Kanske väntade sig mina jobbkamrater lite öppet halvfylleri-snack från Johan. Allt medan de satt med armarna i kors och bara sög i sig mitt fylleprat. Tror jag förvisso inte. Och så blev det inte heller.
Nu ska jag snart träffa Ed på Kellys för quiz.
Vet inte hur tankegången gick riktigt när jag tänkte att det kunde vara trevligt att åka ner till andra lång och ta någon bärs. Jag är tokmätt och buken är smällfet. Brrrr….
Kanske det är ett drama som inte håller i sig livet ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *