Tea Party’s nattliga intåg i Svedala.

Inatt drömde jag att amerikanska Tea Party hade gjort intåg i Sverige. Den politisk agenda såg något annorlunda ut i min dröm.
Två saker var tydligen väldigt viktiga. Att man klädde sig i väldigt färglada kläder, som dessutom skulle vara glittriga. Den viktigaste punkten var dock att man skulle vara glad och skratta hela tiden. Det spelade ingen roll hur ens situation såg ut eller vad för skit man kunde tänkas råka ut för. Om man bröt benet skulle man bara skratta. Om ens lägenhet blev sönderslagen skulle man ändock vara glad. Om man blev ofrivilligt påsatt i rumpen skulle man bara skratta och vara glad.
Om man inte var glad hela tiden skulle man bli straffad. Kanske att de klippte av lilltån på en eller att man fick sitta i en frysbox i tjugo minuter och skämmas. Kommer inte ihåg helt säkert. Det var ju en dröm.
Jag blev iallafall ihop med en Tea Partydonna. Det hela var ganska påfrestande. Hon skrattade hysteriskt hela tiden. Och visst, jag gillar ju också att skratta. Kanske inte helt hysteriskt och hela tiden. Hon tvingade på mig färgglada och glittersprakande kläder. Jag kände mig löjlig. Min uppsvällda mage glittrade. Hon påpekade oftare och oftare hur negativ jag var och att jag skulle straffas. Sen vaknade jag. Det var slut och det hela var en enorm lättnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *