Frosserirapport.

Sitter vid köksbordet. Dricker kaffe, bryggt från kaffemaskinen jag fick i julklapp. Sitter även och förbereder mig för nästa matchock. Skall käka hemma hos syrran igen. Julmat igen.
Helt overkligt vad man äter på julen. Käkade kyckling hos morsan igår. Sen efterrätt och kaffe och punsch. Helt utslagen. Funderade nästan på att ta taxi hem efter maten trots att det bara är en promenad på drygt tio minuter hem. Var så mätt att jag knappt orkade stå på benen. Och ikväll är det dags igen.
Jag klagar inte på faktumet. Jag konstaterar bara att det är ett jävla mölande och frossande på jul. Man äter nästan ihjäl sig medan vissa ens inte har någon mat på bordet.
Förr när vi åkte hem till morsan över jul då hon bodde i Tibro var den enda sträckan jag trafikerade som en zombiefierad matmaskin: Hämta julmat i köket. Sätta sig och äta. Gå och lägga mig på sängen. Somna utslagen. Gå på toaletten. Gå till köket. Sätta sig och äta. Gå och lägga mig. Vakna av att någon ruskade om mig och sa: “Det är dags att äta Johan.”
Detta pågick i tre dygn.
Ska kanske ta en promenad ner till stan nu. Kanske ta en bärs någonstans. Eftersom det sedan är risk att man inte kommer kunna röra sig på ett dygn.

Slut på frosserirapporten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *