En hälsning från 7:ans gatukök.

Hamnade på 7:ans gatukök igen. Det trillade ner såna häringa trevliga erbjudanden på olika meal från Sibylla i brevlådan. Då kan det bli så. Men, men, man får ju bjuda lite på sig själv som jag och regissören brukade säga förr i tiden. Då handlade det förvisso om att dricka för många öl och ångra sig dagen efter.
Majonäsen från burgaren letar sig ner i skägget och vidare ner på ajpäden. Sköjaren svär och mumlar. Dessutom sitter det två grabbar vid bordet mittemot. Den ena sjunger med hamburgare i munnen. Whäilar och går upp i falsett somett riktigt idoloffer. Kanske pascifisten skall gå fram och lappa till honom?

Har cyklat ner till stan igen. Passade på att ta lite uppförsbackar bara för att jävlas med mig själv och kolla konditionen. Bättre flås måste sägas. En uppvärmning för att börja jogga. Bara en tidsfråga innan jag under kommande löprundor springer in på krogen i löparkläder, sänker en fyra,fem stora stark och joggar vidare utan en svettdroppe i pannan. Som om inget har hänt. I säid yeäh.

Ska dricka några öl med Maja strax på andra lång (kanske). Kanske jag låser fast cykeln på Avenyn vid kvällens slut och tar bussen hem. Kanske jag har glömt bort imorgon (igen) var jag har ställt den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *