Hej tråkvardag.

IMG_0419.JPG

Tillbaka i vardagen igen efter Malmöhelgen. Vi var väldigt produktiva, regissören och jag, inom vårt filminspelade och filmer till bloggen. En och en annan bärs och gammeldansk har ju självklart fått gomseglet att flyta, men brakfyllor och brakbaksmällorna uteblev.

Och tillbaka på jobbet igen. Öhhh, inget vidare sköj. Tråkeriet känner ingen gräns. Min brukare tittar på Galenskaparnas sista show på dvd. “Hagmans konditori” heter den. Det dansas och sjungs och steppas och dras skämt. Det mesta på ett skämt och ofokuserat och jönsigt sätt. Skärpan och briljasen saknas. Tycker alltid det är lika jobbigt att bevittna när folk saknar insikten när det är dags att lägga av.

Såg däremot en fantastiskt film igår. “Blå är den den varmaste färgen”. Fransk film med två unga kvinnliga skådespelare i huvudrollerna. Bland det starkaste skådespeleri jag har sett på år. Tänker inte rabbla upp vad filmen handlar om, kan dock säga att man inte blir så sugen på att bli kär på riktigt för att sedan bli lämnad. Den sorgen var helt fenomenalt beskriven i filmen. Känslan följer med en bra stund efter att filmen är slut.

På bilden ovanför har jag precis testat mig på en joggingrunda. Det kan vara min nya livsstil, som jag har sagt tidigare här på bloggen. Klädd i långkalsonger och torgvantar kände jag mig lika hård och tuff som Rocky Balboa när han är ute och springer i första Rockyfilmen.
Magen är ditretusherad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *